Sistemele avansate de securitate pentru locuințe, tehnologia inteligentă, băile de calitate spa, bucătăria internă de tip chef și un mini-bar, precum și extra arhitecturale, cum ar fi dulapuri de tip walk-in, terase spectaculoase și zone de joc somptuoase sunt ceea ce alcătuiesc o casă de lux tipică. Cu toate acestea, balcoanele situate la etajele superioare sunt adesea trecute pe plan secund în ceea ce privește estetismul și funcționalitatea; mai șocant este faptul că unele persoane nici măcar nu consideră balconul un element al casei, cu atât mai puțin unul important. Dar nimic nu ar putea fi mai departe de adevăr.

A avea balcon sau a nu avea balcon? Nu aceasta este întrebarea!

Dacă și dumneavoastră stați pe gânduri în ceea ce privește construcția casei de lux, faceți pasul cel mare! Fie că este vorba de o casă nouă sau de renovarea unei vile de lux existente, balcoanele ar trebui să aibă prioritate – luați în considerare cu atenție decorul și utilitatea sa în timp ce alegeți materialele de construcție, culorile, piesele de mobilier și tapițeria etc. Valoarea unui balcon scade doar atunci când îl percepem ca pe o altă zonă de relaxare, gândindu-ne în termeni de lungime și lățime. Cu toate acestea, acest spațiu nu este mai puțin important decât dormitorul, camera de zi, bucătăria sau baia. De ce? Pentru că timpul petrecut contemplând frumusețea eternă a lumii exterioare este la fel de eficient în revigorarea spiritelor ca o masă consistentă, un somn bun sau o baie relaxantă.

În plus, un balcon bine planificat și proiectat poate oferi mai multe alte beneficii; puteți avea un mini colț de lectură, puteți să vă cultivați propria mini-grădină de plante aromatice, puteți să-l folosiți ca zonă de luat masa în aer liber sau ca zonă de relaxare, puteți instala o bancă de leagăn cu câteva perne pentru acel somn de după-amiază fără stres, puteți să-i dați un aer de vacanță cu un hamac, printre altele.

Utilizarea sticlei pentru balcoane de lux: De ce și cum

Punctul focal al celor mai multe balcoane ale caselor de lux este reprezentat de priveliștile superbe în aer liber. Balconul dormitorului vilei dvs. de sine stătătoare se deschide spre lanțuri muntoase magnifice acoperite de zăpadă, sau poate că aveți ocazia să vă deschideți ochii în fiecare dimineață la frumusețea maiestuoasă a valurilor oceanului, sau balconul casei dvs. de lux oferă o vedere unică a orizontului orașului. Pentru a vă bucura de cele mai bune dintre aceste miriade de priveliști, sticla este soluția dvs. unică datorită naturii sale transparente intrinseci și a avansurilor tehnologice avansate care se ocupă de alte nevoi.

Mai jos sunt prezentate câteva sfaturi pentru a vă ajuta să vă decideți în privința sticlă pentru balcon pentru casa dumneavoastră de lux.

Sfat #1 Vedere uluitoare, toată ziua, în fiecare zi

După cum am menționat mai devreme, poate că, la fel ca și ceilalți, priveliștile exterioare remarcabile și liniștitoare pentru suflet au fost principalul motiv pentru care v-ați cumpărat casa de lux în zona în care ați făcut-o. Ca atare, instalarea sticlă pentru balcon vă va asigura că vă puteți bucura de gloria sa toată ziua, în fiecare zi. Vă va permite să aveți o vizibilitate neîngrădită – ce poate fi mai bun decât să sorbiți cafeaua de dimineață sau să vă înfruptați din gustările de seară în poala naturii! Cu toate acestea, asigurați-vă că balustradele de sticlă au o înălțime bună, mai ales dacă sunt copii implicați, sau puteți avea chiar o balustradă complet închisă pentru balcon cu sticlă .

Sfat #2 Siguranța trebuie să fie întotdeauna pe primul loc

Oricât de mult ați dori ca nimic să nu vă distragă de la priveliștea acelor dealuri superbe sau de la peisajul splendid al orașului, o barieră de siguranță care să protejeze adulții și copiii deopotrivă este o necesitate. Acum, pentru a vă bucura de ce e mai bun din ambele lumi – priveliște neobstrucționată și siguranță garantată – standardul sticlă pentru balcon nu se potrivește. În schimb, trebuie să optați pentru sticla foarte rezistentă la impact și durabilă, întărită sau temperată. Tratată termic sau chimic pentru a fi de 5 până la 6 ori mai rezistentă decât sticla recoaptă, sticla securizată nu provoacă, de asemenea, nicio rană în rarele ocazii de spargere; bucățile de sticlă fiind cubice și contondente. În plus, acest membru al familiei de sticlă poate rezista la o încărcătură bună de vânt și este rezistent la praf, coroziune, umiditate și mucegai – oferind cel mai înalt grad de siguranță.

Sfat #3 Să fie lumină, dar nu prea multă lumină

Să fii trezit de raze blânde de soare care luminează întreaga încăpere este un început de zi revigorant; totuși, în timp, razele devin din ce în ce mai aspre – strălucirea și căldura devin dăunătoare pentru sănătate. Dacă v-ați obișnuit prea mult să vă sorbiți cafeaua de dimineață în luxul balconului, este timpul să treceți la o lumină cu reflexie termică sticlă pentru balcon, care va permite intrarea luminii, dar nu și a căldurii și a strălucirii nedorite.

Sfat #4 Nu poți avea niciodată prea multă intimitate!

Poate că locația casei dvs. de lux este în întregime ferită de ochii curioșilor; cu toate acestea, pot exista ocazii în care pur și simplu nu vreți să riscați – gândiți-vă la relaxarea sau cina în oraș cu prietenii și familia sau la timpul dvs. sacru de singurătate pentru hobby-uri. Ei bine, cu un tip unic de sticlă de balcon – sticlă inteligentă sau comutabilă – vă puteți bucura de intimitate la cerere, odihnindu-vă la îndemâna oricui. Cu ajutorul unei telecomenzi, puteți regla nivelurile de opacitate ale sticlei – transparentă, opacă și orice altceva între ele. Cu toate acestea, pentru ca acest lucru să se întâmple, trebuie să optați pentru un balcon închis cu sticlă. În plus, sticla inteligentă ține la distanță razele UV dăunătoare și căldura, permițând doar intrarea luminii naturale. Prin urmare, având un geam inteligent închis sticlă de balcon instalată este o situație în care toți câștigătorii au de câștigat, atât dumneavoastră, cât și ghivecele, tapițeria și mobilierul, care rămân în siguranță în fața elementelor meteorologice atipice.

5/5 - (10 votes)