O parte indispensabilă a interiorului, dar și a exteriorului spațiului dvs., ușile trebuie să fie întotdeauna în fruntea listei atunci când vine vorba de decorarea locuințelor și a birourilor. Iar odată cu revoluția din industria ușilor, soluțiile moderne de uși nu doar că sporesc atractivitatea estetică a locuințelor dumneavoastră, ci devin și foarte eficiente în creșterea funcționalității generale a spațiilor dumneavoastră. Un astfel de design de ușă care a câștigat o mare popularitate în rândul designerilor și arhitecților sunt uși glisante. Acestea posedă un design unic și la modă, care schimbă modul în care ne-am imaginat ușile, devenind astfel un succes senzațional pe piață.

Încă nu sunt sigur de ce uși glisante sunt atât de populare? Verificați aceste beneficii uimitoare pe care uși glisante au de oferit pentru a înțelege utilitatea, versatilitatea și operabilitatea lor –

Revoluționarea conceptului de ușă

De foarte mult timp, ne-am imaginat întotdeauna că ușile au forma chintesențială a literei L, că sunt proiectate cu balamale și că se deschid spre exterior sau spre interior. Însă odată cu introducerea ușile glisante în industria ușilor, percepția cu privire la uși se schimbă. Uși glisante care se deschid în lateral nu necesită accesorii mecanice, nu ocupă spațiu în încăpere și, astfel, au schimbat modul în care sunt percepute ușile.

Opțiune ecologică

Fabricat din sticlă modernă 100% reciclabilă și non-toxică, uși glisante sunt o alegere excelentă pentru persoanele care doresc să includă opțiuni durabile în spațiul lor. Și, având în vedere deteriorarea condițiilor planetei noastre și a Mamei Natură, uși glisante devin extrem de populare în rândul designerilor și arhitecților cu preocupări ecologice. În plus, ramele lor sunt fabricate fie din lemn, fie din uPVC, ambele fiind ecologice, reciclabile și nu includ nicio vopsea dăunătoare pe bază de plumb, fiind astfel inofensive pentru mediu.

Se clasează la un nivel înalt de funcționalitate

Deși ușile glisante sunt un produs de nișă, cererea și popularitatea lor au împins producătorii să vină cu variante unice și la modă, care sunt perfecte pentru fiecare spațiu.

Ușile noastre glisante din uPVC, de exemplu, sunt perfecte pentru persoanele care caută modele de uși durabile și de lungă durată, în special în zonele care se confruntă cu condiții meteorologice extreme, deoarece uPVC nu numai că nu este toxic, dar este și rezistent la murdărie, praf, UV și impact puternic și poate rezista la soare, ploaie, vânt, polei sau zăpadă. În plus, nu trebuie să faceți niciodată compromisuri în ceea ce privește estetica, deoarece ușile moderne din PVC posedă o simplitate și un rafinament unic care nu poate fi egalat de niciun alt design de ușă. Pe de altă parte, ușile noastre glisante din lemn sunt perfecte pentru persoanele care caută soluții de uși rustice și elegante, care strigă grandoare și opulență. În plus, folosim numai lemn Accoya de calitate superioară, care oferă o fundație solidă pentru casele și birourile dumneavoastră.

Economisire uriașă de spațiu

Anumite încăperi din spațiile noastre, cum ar fi dulapurile, cabinele de birou sau chiar bucătăriile, sunt adesea mai mici decât restul spațiului, ceea ce le face să pară înghesuite și murdare. În plus, o instalație normală de ușă ocupă mult spațiu, deoarece se deschide adiacent peretelui. Sistemele de uși glisante, pe de altă parte, alunecă printr-o șină paralelă și pot chiar să dispară în spatele peretelui dacă sunt planificate cu atenție. Această proprietate unică a uși glisante îi ajută pe oameni să împartă spațiul într-o casă sau într-un birou fără a avea nevoie de permanența ușilor și a pereților și totuși le oferă intimitatea de care au nevoie.

Abilitatea de a se potrivi oriunde

În timp ce majoritatea ușilor necesită un perete de beton și o fundație puternică a clădirii pentru a asigura o instalare corectă, uși glisante sunt capabile să se potrivească în orice spațiu. Locurile decorate cu gips-carton sau gips-carton, de exemplu, sunt de obicei un gând ulterior, deoarece reprezintă o soluție simplă, convenabilă și ieftină, dar nu pot suporta greutatea ușilor grele. Sistemele de uși glisante, însă, sunt extrem de durabile, dar ușoare și pot fi ușor de montat în gips-carton, fără a cuprinde eficiența acestor sisteme. De fapt, uși glisante pot fi instalate într-o mare varietate de moduri pentru a vă asigura că se potrivesc perfect fiecărui spațiu.

Disponibil într-o gamă largă de opțiuni

Nu numai că uși glisante vin într-o gamă largă de metode de instalare, dar posedă și o gamă cuprinzătoare de variante la modă, care sunt perfecte pentru decorarea oricărui tip de spațiu. Ușile glisante pliabile sunt perfecte pentru spații extrem de înguste, de exemplu, în timp ce ușile cu buzunar ajută la menținerea unui spațiu ordonat, deoarece acționează ca un perete pentru a ascunde toată dezordinea din spatele său atunci când sunt închise, iar atunci când sunt deschise dispar pur și simplu în perete.

Acordă un calificativ