O cameră cu o lipsă de lumină naturală aduce cu ea un sentiment de întuneric și o nevoie sporită de iluminat artificial. Într-o perioadă de criză climatică, reducerea amprentei noastre de carbon trebuie să fie o prioritate. Pentru a reduce consumul de energie și pentru a menține temperatura unei încăperi fără a folosi un exces de aer condiționat, alegeți ferestre eficiente din punct de vedere energetic și uși. În afară de creșterea luminii naturale într-un spațiu, sticla eficientă din punct de vedere energetic produsele contribuie la reducerea amprentei de carbon.

Sticlă eficientă din punct de vedere energetic oferă diverse modalități de a maximiza lumina naturală, menținând în același timp temperatura potrivită într-un spațiu. Acestea ajută un spațiu să devină mai ecologic fără a face compromisuri în ceea ce privește stilul și ambianța. Astfel de uși și ferestre pot fi personalizate în funcție de cerințele dumneavoastră. Ele sunt disponibile în diferite rame, stiluri și modele.

Ce este sticla eficientă din punct de vedere energetic?

Sticla, în sine, permite ca căldura să iasă cu ușurință. Însă, variantele moderne ale acestuia, cunoscute sub numele de sticlă cu eficiență energetică sau geam low-e funcționează exact invers. Energieeficient sticlăeste un tip unic de sticlă inovatoare care ajută la menținerea temperaturii și limitează fluxul de căldură datorat diferențelor de temperatură. Dintre toate ieșirile unui edificiu rezidențial, prin ferestre se scurge cel mai mult căldura. În mod tradițional, ferestrele de sticlă erau doar cu un singur geam (lucru care s-a dovedit a fi ineficient în reținerea căldurii). Apoi, a apărut geamul dublu (acesta era mai bun decât cel dintâi, dar cu siguranță nu era suficient). În cele din urmă, a apărut geamul triplu, care utilizează sticlă cu eficiență redusă (care implică un strat invizibil responsabil pentru blocarea căldurii interne și reflectarea acesteia înapoi în spațiul interior) și a rezolvat problema pierderilor de căldură.

Dacă locuiți în regiuni care se confruntă cu ierni lungi și v-ați săturat să primiți facturi energetice mari, sticlă eficientă din punct de vedere energetic vă va ajuta să reduceți consumul de energie și, în consecință, facturile. Ferestrele obișnuite nu reușesc să asigure o izolare adecvată, ducând astfel la pierderi de căldură și confort. Prin instalarea ferestrelor cu geamuri cu eficiență redusă, veți păstra spațiul de locuit mai cald datorită pierderilor reduse de căldură, a scurgerilor minime de aer și a reducerii condensului.

Beneficiile sticlei eficiente din punct de vedere energetic la locul de muncă

La un loc de muncă, sticlă eficientă din punct de vedere energetic poate fi folosit pentru a crea partiții între diferite zone. Ajută la menținerea izolației termice, ceea ce reduce nevoia de a utiliza aparate electrice pentru a gestiona temperatura – cum ar fi aerul condiționat. Acest lucru economisește energie, reduce emisiile de carbon și este, de asemenea, mai economic din punct de vedere comercial. Partițiile conferă, de asemenea, locului de muncă un sentiment distinct de intimitate, menținând în același timp transparența și o cultură de lucru cu ușile deschise. Ecosense Edge, o soluție eficientă din punct de vedere energetic care utilizează sticlă de control solar cu un nivel ridicat de izolare termică. Acest produs este ideal pentru birouri, în special pentru clădirile mai mari, deoarece acestea necesită niveluri mai ridicate de izolare termică. Nu numai că ajută la controlul nivelului de căldură, dar menține clădirea iluminată, elegantă și ecologică.

Beneficiile sticlei eficiente din punct de vedere energetic la domiciliu

La domiciliu, utilizarea sticlă eficientă din punct de vedere energetic în ferestre și luminatoare îmbunătățește aspectul estetic al spațiilor dvs. și asigură utilizarea optimă a luminii naturale. În timpul zilei, nu este absolut deloc necesar să se folosească lumina artificială, deoarece spațiul primește o lumină solară amplă.. De la sticlă eficientă din punct de vedere energetic reflectă căldura în infraroșu și captează o cantitate maximă de lumină naturală, ceea ce face posibilă amplasarea plantelor în interiorul casei dvs.

Acest lucru vă protejează, de asemenea, pe dvs. și familia dvs. de razele infraroșii, care pot fi dăunătoare pentru piele și sănătate. Ecosense Exceed, de exemplu, oferă o emisivitate scăzută, un tip de acoperire eficientă din punct de vedere energetic care împiedică căldura să iasă dintr-o încăpere prin ferestre eficiente din punct de vedere energetic. Acesta este un produs ideal pentru casele situate în zone reci. Utilizarea Ecosense Exceed va reduce nevoia de a utiliza încălzitoare, reducând facturile de electricitate și emisiile de carbon. Ecosense Essence este o altă soluție care utilizează un strat cu emisivitate redusă, cu o izolație termică și o transmisie luminoasă îmbunătățite. De asemenea, oferim aceste soluții pentru geamurile deja instalate în locuința dvs., ceea ce face ca procesul de economisire a energiei să fie lipsit de complicații.

Într-o perioadă de criză climatică, sticlă eficientă din punct de vedere energetic este o soluție ecologică oferită pentru spațiile comerciale și rezidențiale. Aceasta reduce nevoia de a utiliza alte surse de energie, reducând astfel consumul de energie.. Folosind sticlă eficientă din punct de vedere energetic în ferestre, pereți despărțitori, luminatoare și fațade gestionează, de asemenea, izolarea termică a spațiilor dumneavoastră fără a utiliza aparate electrice. Puteți alege să folosiți această sticlă în diferite moduri pentru a menține intimitatea și a crea un spațiu care să fie ecologic.

Acordă un calificativ