Deși India a fost martora unei creșteri economice rapide, a industrializării și a extinderii orașelor într-un ritm rapid de la liberalizare, poluarea aerului a atins și ea un nivel maxim ca urmare a acestui fapt. Atât de mult încât cifrele privind rata mortalității cauzate de poluare au depășit victimele provocate de terorism.

Râurile pline de gunoaie și aerul învăluit de praf și smog sunt caracteristicile specifice care dau naștere la o serie de pericole pentru sănătate: boli care pun în pericol viața, cum ar fi cancerul pulmonar, accidente vasculare cerebrale, boli de inimă, sindroame respiratorii precum astmul, pentru a numi doar câteva!

Potrivit estimărilor, nivelul de poluare din India este posibil să se înrăutățească înainte de a se îmbunătăți. Deși nu puteți evita impactul poluării în exterior, cu siguranță puteți face acest lucru la domiciliu sau la birou, unde vă petreceți o mare parte din zi. În cazul în care sunteți curioși să aflați care sunt modalitățile naturale de a face acest lucru – înlocuirea ușilor și ferestrelor cu o soluție etanșă, uși și ferestre din PVC, de exemplu, este suficientă pentru a preveni intrarea aerului poluat din exterior în interior.

Folosiți deja una? Monitorizați calitatea aerului după ce ați instalat ferestre etanșe și fiți gata să fiți impresionați. Schimbarea imensă a nivelului de poluanți din aerul interior după ce ați instalat ferestrele GX rezistente la poluare și smog vă vor face cu siguranță să le recomandați tuturor! Vrei să afli despre întregul mecanism de prevenire a scurgerilor de aer? S-ar putea să vă intereseze să citiți mai departe atunci-

– Ferestrele sunt instalate în așa fel încât să umple toate golurile de aer pentru a asigura prevenirea poluării, reducând în același timp și scurgerile de zgomot din exterior spre interior.

– Îmbinările și garniturile sudate prin fuziune din ferestrele rezistente la poluare și smog asigură că niciun poluant nu poate pătrunde în spațiul dvs. rezidențial sau comercial.

– Caracteristica de blocare multiplă se asigură că ieșirea este bine închisă și, prin urmare, niciun poluant nu poate intra din exterior.

– Sigilanții speciali din silicon mențin o atmosferă etanșă.

Alternativ, puteți opta pentru geamuri cu geamuri duble care anulează zgomotul și căldura, pe lângă faptul că sunt extrem de durabile sau soluții de modernizare care vă permit să adăugați un strat suplimentar de sticlă la ferestrele glisante din aluminiu existente pentru a le conferi o acustică mai bună, protecție UV, protecție termică și proprietăți de reducere a prafului.
Dar combaterea poluării aerului nu trebuie să se oprească doar la o instalare de ferestre. Iată câteva sfaturi generale prin care puteți face o diferență în ceea ce privește calitatea aerului din casa sau biroul dumneavoastră:

– Păstrați aparatele de aer condiționat impecabile și curățați-le regulat filtrele.
– Folosiți lumânări din ceară de albine și lămpi cu sare pentru a menține aerul curat.
– Instalați plante de interior care pot detoxifica aerul, cum ar fi iedera engleză, palmierul de bambus, margareta Gerbera și Dracaena.

5/5 - (6 votes)