[ad_1]

Ușile sunt un element important al decorului casei. Cu toate acestea, de multe ori nu sunt atât de apreciate până când cineva trebuie să cumpere uși noi pentru renovarea sau construirea unei case. În timpul cumpărării lor, trebuie să se ia în considerare o mulțime de factori, deoarece există multe tipuri și modele, ca să nu mai vorbim de varietatea de materiale disponibile pe piață. Dintre toate materialele, ușile din lemn au propriul lor farmec. Ele au o prezență puternică și adaugă o declarație îndrăzneață oriunde sunt folosite, fie că este vorba de intrare sau de interiorul casei. Dacă și tu vrei să îți înfrumusețezi decorul casei tale cu uși din lemn, este important să știi despre modelele populare de uși din lemn.

geamuri din lemn

Acum, când vine vorba de achiziționarea de uși din lemn, oamenii sunt adesea confuzi între a opta pentru o ușă din lemn masiv sau o ușă din lemn de sticlă. Aici, vă spunem de ce ar trebui să optați pentru aceasta din urmă, adică un design de ușă din sticlă plus lemn.

1- UȘI DIN LEMN MASIV: dacă optați pentru uși din lemn masiv, este adevărat că veți avea la dispoziție o varietate de specii de lemn din care să alegeți: de la cireș, nuc, mahon și stejar până la brad douglas sau clasa de vopsea. Lemnul tare tropical este un pic mai scump, dar are o rezistență mai mare la intemperii și la lumina soarelui. Cu toate acestea, există câteva dezavantaje în comparație cu ușile din lemn de sticlă. O ușă din lemn masiv va necesita mult mai multă întreținere, deoarece suprafețele din lemn sunt, în general, dificil de curățat. Apoi, există factorul de vizibilitate optică. O ușă opacă din lemn va bloca căldura și lumina, da, dar acest lucru ar însemna, de asemenea, că veți pierde priveliștea exterioară și iluminarea naturală, mai ales dacă ușa urmează să fie instalată într-un spațiu întunecat. O ușă complet din lemn este, de asemenea, mult mai predispusă la intemperii și are, de asemenea, o șansă mai mare de a dezvolta scurgeri.

2- UȘI DIN LEMN CU GEAM: Atunci când căsătorești lemnul cu un material extrem de funcțional precum sticla, culegi simultan beneficiile ambelor materiale. În timp ce lemnul adaugă farmecul și factorul estetic necesar ușii dvs., sticla specializată conferă finețea sa tehnologică ușii, făcând-o mult mai sigură, mai privată, mai eficientă din punct de vedere energetic și mai izolată fonic Sticlă. Sticla adaugă, de asemenea, un element vizual contrastant ușii dvs. din lemn și o face extrem de rezistentă la intemperii, deoarece sticla, ca material, nu putrezește, nu se umflă, nu se ciobește și nu se desprinde. Ușile din lemn cu sticlă sunt, de asemenea, mult mai ușor de întreținut și fac ca spațiul să pară aerisit, cu lumină naturală adecvată.

Acordă un calificativ