Sticla, ca material, a jucat un rol semnificativ în crearea de camere de zi moderne cu un aspect estetic solid, dar asta nu este tot. Funcționalitatea sticlei moderne și creșterea în popularitate a profilelor din PVC pentru uși și ferestre a creat o adevărată agitație în designul camerelor de zi.

Să aruncăm o privire mai atentă la modul în care sticla contribuie la luxul și caracterul practic al camerelor de zi strălucitoare de astăzi, chiar de la estetică la eficiență energetică și securitate, și de ce ar trebui să o preferați în locul oricărui alt material de construcție:
Descărcați broșura

Securitate

Camerele de zi sunt probabil zonele cele mai ușor accesibile din orice casă, motiv pentru care este primordial ca acestea să fie absolut sigure. Acest lucru înseamnă să vă faceți partea în timp ce proiectați spațiul, mai degrabă decât să vă bazați pe camere și senzori de mișcare mult mai târziu. O cameră de zi din sticlă vă oferă posibilitatea de a utiliza soluții din sticlă temperată/întărită, care este de câteva ori mai puternică și rezistentă la impact decât sticla obișnuită.

Estetică

Pentru estetică, o cameră de zi din sticlă poate folosi sticlă decorată sau sticlă lăcuită, care este disponibilă în mai multe nuanțe și nuanțe. Acesta poate fi folosit pentru a crea partiții frumoase sau uși de dulapuri și blaturi de masă complementare.

O cameră de zi ideală, astăzi, constă în cel mai bun material de încadrare pentru ușile și ferestrele dumneavoastră, cum ar fi uPVC. În zilele noastre, nu există o lipsă de ferestre din uPVC în India. Acest material nu este doar ușor de întreținut, instalat și modificat în funcție de estetica spațiului, ci și foarte durabil și eficient din punct de vedere energetic.

Anularea zgomotului

Camera de zi modernă din sticlă asigură faptul că locuitorii și orice vizitatori se bucură de timp privat de calitate, fără a fi deranjați de zgomotul sau agitația din exterior. Acest lucru se datorează ferestrelor și ușilor laminate cu anulare a zgomotului, care reduc zgomotul exterior cu până la 60%.

Confidențialitate

Tehnologia a permis ca sticla să devină un material extrem de inovator și inteligent. O cameră de zi din sticlă își poate spori intimitatea prin utilizarea sticlei inteligente, care se poate transforma din transparentă în opacă prin apăsarea unui buton de pe telecomandă, prin apăsarea unui întrerupător sau prin atingerea unui smartphone.

Eficiența energetică

Bineînțeles, un living din sticlă vă ajută să reduceți costurile cu energia electrică prin controlul căldurii și al temperaturii din interior și prin eliminarea razelor infraroșii și UV din exterior. Tipurile populare de sticlă, vă vor ajuta să obțineți cu ușurință un control optim al iluminării și al temperaturii!

5/5 - (2 votes)