Conceptul de vitrină este probabil la fel de vechi ca și comercializarea sectorului de vânzare cu amănuntul. Ferestrele mari și fațadele clare nu numai că oferă comercianților cu amănuntul o șansă de a atrage clienții prin intermediul exponatelor lor, dar contribuie și la arhitectura și estetica magazinului. În afară de utilizarea sa evidentă în exterior, sticla poate fi folosită și pentru blaturi de masă, tejghele, vitrine, rafturi și uși în interiorul spațiului comercial, pentru a-i conferi acestuia un aspect foarte luxos și primitor.

Acestea fiind spuse, comercianții cu amănuntul sunt adesea reticenți în ceea ce privește utilizarea sticlei în arhitectură, mai ales pentru că se crede în mod fals că sticla este fragilă și nu oferă suficientă protecție. Deși acest lucru ar fi putut fi adevărat cu zeci de ani în urmă, metodele moderne de fabricare a sticlei au văzut inventarea unor tipuri de sticlă, cum ar fi sticla întărită, care este durabilă, rezistentă la impact și de 4 până la 5 ori mai puternică decât sticla obișnuită. De asemenea, poate fi modificat pentru a ține departe zgomotul exterior și pentru a menține interiorul răcoros.

Sticlă întărită

Sticla întărită sau temperată este obținută prin încălzirea sticlei obișnuite la 600 de grade C și răcirea ei rapidă după aceea. Acest proces de călire întărește sticla de câteva ori. Dacă această sticlă este spartă, ea se dezintegrează în mici granule în formă de pietricele care nu sunt dăunătoare pentru trecători.

Dacă intenționați să îmbunătățiți securitatea magazinului dvs. de vânzare cu amănuntul fără a compromite estetica, atunci următoarele soluții de sticlă de securitate sunt perfecte pentru dvs:

1. Stronglas

Aceasta este o sticlă călită de înaltă calitate, de câteva ori mai puternică decât sticla obișnuită, foarte rezistentă la impact și o alegere excelentă pentru blaturi de masă, fațade, baldachine și chiuvete.

2. Valuglas

Aceasta este o sticlă laminată întărită termic, fără distorsiuni, cu o mare stabilitate și proprietăți de amortizare acustică. Sticla laminată este extrem de sigură, deoarece este formată din foi de sticlă separate de straturi intermediare PVB care acționează ca un adeziv. Valuglas poate fi utilizat în copertine, luminatoare, luminatoare de acoperiș etc. și nu necesită nici măcar grilaje sau obloane.

3. Securityglas

Aceasta este o sticlă laminată avansată care oferă rezistență la efracție și la spargeri. Este o alegere excelentă pentru fațadele dvs. și chiar pentru pereții de sticlă ai lifturilor.

4. Securityplus

Acest tip de sticlă are un strat intermediar din Dupont Sentry Glass TM și este un material de încredere pentru construirea de podele din sticlă sau pentru a ține la distanță zgomotul exterior.

Aceste soluții oferă, de asemenea, o calitate estetică excepțională și formează o impresie corectă în mintea clientului dumneavoastră ori de câte ori acesta intră în punctul dumneavoastră de vânzare.

5/5 - (3 votes)