Decorul arhitectural și amenajarea showroom-urilor au devenit foarte elegante și au avansat enorm de-a lungul anilor. Odată cu dezvoltările din orașele metropolitane și non-metro și deschiderea centrelor corporative și comerciale, nevoia de inovație este în creștere pentru a ține pasul cu mediul în continuă schimbare. Prin urmare, a crescut interesul pentru o sticlă mai bună pentru a evita lumina extremă a soarelui și pentru a menține interioarele răcoroase pentru a evita inconvenientele maxime.

Lumina naturală a soarelui este o necesitate esențială a oricărui spațiu de birou din cauza facturilor de electricitate în continuă creștere și pentru ca căldura și lumina naturală să iradieze ofertele oricărui showroom, menținând în același timp aura sofisticată. Printre diversele sale aplicații, sticla rezistentă la căldură este un astfel de resort perfect pentru condiții interioare adecvate.
Un showroom este o zonă în care sunt expuse produse, astfel încât trebuie să fie atractiv pentru consumatorii care își propun să cumpere. Ținta este de a crea o experiență de cumpărare memorabilă pentru cumpărător, împreună cu iluminarea ofertelor companiei sau a mărcii. Pentru a realiza acest lucru, trebuie să existe un nivel optim de sinergie între decor și lumina naturală de la soare, astfel încât să nu fie prea puternic sau prea puțin puternic.

geamuri de sticlă
Ochelarii rezistenți la căldură reprezintă soluția pentru răcirea showroom-urilor orientate spre soare, care oferă următoarele avantaje:
– Oferă o combinație ideală de eficiență energetică și iluminare diurnă ideală.

– De asemenea, ajută la îmbunătățirea transmiterii luminii vizibile cu o eficiență energetică sporită.

– Acesta lasă să treacă lumina adecvată prin sticlă, în timp ce absoarbe și reflectă un procent uriaș de căldură în infraroșu.

– Dispune de o soluție de control solar cu geamuri duble Low-E care combină eficiența energetică, estetica și este sensibilă la mediul înconjurător.

– Aceste ochelari au fost realizate folosind un strat modern Low-E, care asigură o mai bună izolare termică și o mai bună transmisie a luminii.

– Acest tip de sticlă are, de asemenea, un punct de topire mai ridicat, ceea ce o face mai rezistentă la căldură decât sticla obișnuită. Datorită coeficientului său scăzut de dilatare termică, acesta este capabil să rămână atât transparent, cât și rezistent chiar și atunci când este expus la temperaturi extrem de ridicate.

fațadă de sticlă

– Aceasta ajută la obținerea unor ratinguri energetice mai bune, fiind în același timp economică și oferind soluții ecologice.
Sticla este acum disponibilă cu cea mai recentă tehnologie de vârf și acestea sunt modalitățile prin care sticla eficientă din punct de vedere energetic poate fi avantajoasă pentru marile showroom-uri, pentru a menține o ambianță elegantă, precum și pentru a economisi bani.

5/5 - (1 vote)