Magazie de Gradina General - Sursa www.backyardcabins.com.au

Pentru marea majoritate a oamenilor, o magazie de grădină este de obicei rezervată pentru depozitarea diverselor obiecte. Din acest motiv, mulți nu se gândesc prea mult la aspectul exterior sau la designul interior al acesteia.

Însă, în ultimii ani, popularitatea magaziilor de grădină a crescut vertiginos. Nu numai că sunt disponibile într-o abundență de forme și dimensiuni diferite, dar magaziile de grădină sunt acum folosite și într-o varietate de moduri diferite.

Așadar, dacă ai o magazie de gradină și îți dorești să obții mai mult de la ea, iată șapte idei interesante la care poate nu te-ai fi gândit până acum.

Cum profiți la maxim de o magazie de grădină?

În mod tradițional, este un loc minunat pentru a depozita echipamentul de grădină, dar în zilele noastre poți face mult mai multe cu o magazie.

Spatiu de depozitare in magazie . Sursa: Backyardcabins.com.au
Spatiu de depozitare in magazie de gradina . Sursa: Backyardcabins.com.au

De la crearea unei căsuțe de joacă pentru copii sau a unei zone sigure pentru animalele de companie, până la folosirea acesteia pentru oaspeți sau transformarea ei într-un birou pentru munca de acasă, limita este cerul iar rezultatul final depinde de viziunea ta.

Convertește-ți magazia de grădină într-un studio sau birou

Birou in magazie de gradina. Sursa: mysheds.com
Birou in magazie de gradina. Sursa: mysheds.com

Aceasta este una dintre cele mai populare conversii pentru o magazie de grădină. Cu un număr tot mai mare de afaceri care oferă un program de lucru flexibil, tot mai mulți oameni aleg să lucreze de acasă. Dar uneori poate fi greu să te concentrezi atunci când ești înconjurat de diverse distrageri din casă.

Prin transformarea magaziei din grădină într-un birou, te vei putea concentra pe deplin asupra îndatoririlor tale zilnice.

Creează un spațiu de locuit suplimentar

Dacă ești strâmtorat din punct de vedere al spațiului în interiorul casei tale sau nu ai chef să schimbi vreo cameră existentă, ia în considerare transformarea magaziei de grădină într-o altă zonă de locuit. Adăugă confort cu o canapea mică, puneți câteva rafturi pe perete și crează un colț de lectură în colț.

Magazie, spatiu de living
Magazie, spatiu de living

Iar pentru un efect maxim, apelează la o soluție de închideri terase cu geamuri glisante din sticlă securizată. Un astfel de sistem îți va permite să te bucuri de un spațiu complet deschis pe timp de vară, iar pe timp de iarnă un spațiu complet închis unde vei avea un confort termic și fonic sporit.

Pentru mai multe detalii despre un astfel de sistem, accesează linkul AICI.

Folosește un magazia ca o casă de joacă pentru copii

Dacă magazia ta este un spațiu nefolosit, de ce să nu o transformi într-o cameră de joacă pentru copiii tăi?

Loc de joaca pentru copii in magazie
Loc de joaca pentru copii intr-o magazie de gradina

Natura robustă și durabilă a magaziilor de grădină le face locuri de joacă perfecte, deoarece copiii se pot dezlănțui fără să îți faci griji cu privire la eventuale daune sau deteriorări. Pe lângă o mulțime de opțiuni de depozitare, gândește-te să folosești și o vopsea de tip tablă pe care poți folosi cretă pentru pereți, astfel încât copiii să poată scrie și desena în voie.

Amenajează o mini sală de sport

Zona de fitness
Zona de fitness

Nu numai că abonamentele la sala de sport sunt scumpe, dar este adesea dificil să găsești timp pentru a merge. Așa că de ce să nu îți amenajezi propria mini sală de fitness în grădină? Nici măcar nu ai nevoie de prea multe echipamente pentru a începe, deoarece poți folosi adesea propria greutate corporală pentru a te menține în formă. Iar atunci când soarele strălucește, poți folosi și aerul liber.

Construiește un dormitor pentru oaspeți

O magazie de grădină nefolosită ar putea fi transformată într-un dormitor confortabil pentru oaspeți, oferindu-ți un spațiu suplimentar valoros.

Dormitor extra in magazie de gradina . Sursa: houzz.com
Dormitor extra in magazie de gradina . Sursa: houzz.com

Chiar dacă îți place să primești prieteni apropiați sau membri ai familiei la tine, s-ar putea să nu ai suficient spațiu pentru a face acest lucru în mod confortabil în interiorul casei tale.

Mulțumită unora dintre opțiunile de magazii de grădină mari disponibile astăzi, ai putea crea un spațiu suplimentar pentru oaspeți într-o magazie. Poți să decorezi interiorul pentru a-l face primitor și să adaugi un încălzitor pentru a te asigura că vor fi protejați de temperaturi neprietenoase.

Folosește-ți magazia de grădină ca o cameră de jocuri

Indiferent dacă ești un fan al jocurilor tradiționale, cum ar fi biliardul, sau al formelor mai moderne de divertisment, cum ar fi consolele video, există șanse ca restul familiei tale să nu fie.

Sala de jocuri in magazie . Sursa: gardenbuildingsdirect.co.uk
Sala de jocuri in magazie . Sursa: gardenbuildingsdirect.co.uk

De aceea, o magazie de grădină poate fi transformată într-o cameră de jocuri are sens, deoarece veți putea să vă jucați ore în șir în liniște deplină.

Paradis pentru animale de companie

Sursa: nutrisourcepetfoods.com
Sursa: nutrisourcepetfoods.com

Fiecare proprietar de animale de companie are cu siguranță propria experiență cu un animal care face ravagii în interiorul casei, de la câini care răscolesc prin coșul de gunoi la pisici care distrug mobila. Dar cu o magazie de grădină amenajată adecvat pentru animăluțe de companie, poți fi sigur că orice bun de valoare nu va fi distrus atunci când nu ești prin preajmă pentru a-l păzi.

Sperăm că ți-a plăcut articolul nostru. Nu rata celelalte articole de pe blog, așa că vezi ultimele noutăți AICI!

5/5 - (1 vote)