Compartimentare cu sticla pentru casa ta. Sursa: rhinosteeldoors.com

Aveți o cameră mică pe care ați dori să o organizați? Sau pur și simplu aveți nevoie de o cameră mult mai mare? Un separator de camere ar putea fi soluția pe care o căutați.

Soluția de compartimentare cu sticlă poate transforma complet spațiul de acasă sau de la birou. Și mai mult, există numeroase tipuri de pereți despărțitori pentru compartimentarea camerelor din care puteți alege!

Compartimentare cu sticlă . Sursa: crystaliaglass.com
Compartimentare cu sticlă . Sursa: crystaliaglass.com

Haideți să explorăm mai jos numeroasele beneficii ale utilizării separatoarelor de cameră în casa sau biroul dvs.

Flexibilitate

Există flexibilitate atât pentru soluțiile de compartimentare cu sticlă permanente, cât și pentru cele mobile.

Un separator de cameră permanent, glisant, vă poate oferi opțiunea de a închide o secțiune atunci când aveți o întâlnire și aveți nevoie de intimitate. De asemenea, poate fi util acasă, atunci când aveți o petrecere la cină și nu doriți ca oaspeții să intre în anumite zone.

Separatoarele de cameră portabile sunt excelente pentru o soluție rapidă și ușoară. Este, de asemenea, o opțiune excelentă pentru persoanele care doresc să schimbe în mod constant aspectul unei camere, astfel încât să poată muta cu ușurință separatorul.

Prețuri accesibile

Doriți să creați un spațiu privat, separat sau să împărțiți o cameră în secțiuni mai mici fără a întocmi planuri de construcție și a cheltui o avere pentru a reconstrui?

O compartimentare cu sticlă a spațiului este o soluție accesibilă, iar prețul va fluctua în funcție de suprafața totală a proiectului dvs.

Funcționalitate și organizare

Locuiți într-un apartament cu o singură cameră? Sau aveți o zonă în plan deschis în casă sau la birou?

Alegeți o compartimentare cu sticlă ce poate ajuta la adăugarea de funcționalitate prin împărțirea spațiului în secțiuni, fiecare cu propriul scop. A avea totul într-un singur spațiu poate face ca o cameră să pară dezordonată și să pară mai mică decât este.

De exemplu, este o opțiune excelentă dacă lucrați de acasă și doriți să vă separați spațiul de lucru.

Un alt exemplu este atunci când aveți un dormitor mic cu baie proprie care nu are spațiu pentru ușile care se deschid și se închid, puteți adăuga pur și simplu o compartimentare cu sticlă printr-o ușă glisantă din sticlă pentru a crea intimitate.

Rapid și ușor de montat

Instalarea sau cumpărarea unui separator pentru o compartimentare cu sticlă este un proces rapid și ușor.

Un separator de cameră mobil, îl puteți cumpăra și monta în mai puțin de o oră. O ușă glisantă din sticlă sau un separator permanent, la alegerea dvs., poate dura în jur de 4 până la 5 ore pentru a fi instalat.

Sofisticat și modern

S-au dus vremurile în care oamenii lucrau în cuburi sufocante sau erau împărțiți de partiții cu aspect învechit. În zilele noastre, birourile au spații deschise mari, cu pereți despărțitori glisanți din sticlă pentru a secționa zonele, creând o zonă deschisă cu un aspect curat și minimalist.

Iluminat și ventilație

Majoritatea separatoarelor de încăperi sunt realizate din sticlă, ceea ce permite intrarea mai multă lumină într-un spațiu. Și pentru că nu există pereți care să închidă o zonă, permite ventilația.

Varietate de materiale

Separatoarele de cameră sunt disponibile în diverse materiale, de la sticlă la lemn sau plastic și bambus. Cu siguranță veți putea să vă potriviți decorul casei sau al biroului cu aceste opțiuni.

Sticla există de secole și este folosită continuu în spații rezidențiale și comerciale din întreaga lume. Este utilizat pe scară largă pentru pereții exteriori și ușile de terasă, dar devine popular pentru a fi folosit în transformarea interiorului casei și biroului.

Tipuri de pereți despărțitori de cameră

Există diferite tipuri de separatoare de camere disponibile pe piață astăzi.

Separator de cameră mobil sau pliabil

De departe cea mai ușoară și rapidă metodă de a realiza o compartimentare din sticlă. Acești pereți despărțitori nu trebuie fixați pe un perete și sunt, în general, proiectați în zig-zag.

Este o opțiune bună dacă stați într-un spațiu în care aveți restricții în ceea ce privește schimbarea permanentă a aspectului camerei. Un separator mobil poate fi montat cu ușurință și la fel de ușor poate fi demontat.

Unele separatoare mobile sunt realizate din lemn, țesătură, ecrane shoji, pânză sau diverse alte materiale care se vor potrivi cu ușurință cu decorul dumneavoastră.

Compartimentare cu sticlă cu geamuri glisante

Aveți o baie în dormitor, dar doriți puțină intimitate? Bucătăria și livingul dvs. împart același spațiu? Separatoarele de cameră din sticlă glisantă oferă multe opțiuni pentru proprietarii de locuințe, precum și pentru zonele de birou.

Dacă nu sunteți dornici să separați o zonă în mod permanent, ușile glisante sunt o opțiune bună. Acestea sunt incredibil de flexibile și vă permit să separați zonele ori de câte ori doriți sau aveți nevoie.

De asemenea, ele permit luminii să treacă dintr-o cameră în alta, luminând spațiul și reducând factura la curent electric.

O compartimentare cu sticlă este o soluție eficientă, întrucât ușa glisantă din sticlă este ușor de deschis și de închis.

Compartimentare cu sticlă fixă

Deoarece aceste pereți despărțitori de cameră sunt fixați permanent pe pereți, tavan și podea, nu este cea mai bună opțiune dacă doriți să schimbați frecvent aspectul unei încăperi.

Aceste separatoare de încăperi sunt fabricate din sticlă, metal sau materiale din lemn pentru a se potrivi oricărui stil de amenajare interioară.

Sperăm că ți-a plăcut articolul nostru. Nu rata celelalte articole de pe blog, așa că vezi ultimele noutăți AICI!

5/5 - (2 votes)