Usa glisanta din sticla pentru terasa

Vă gândiți dacă ar trebui sau nu să montați o ușă glisantă din sticlă pentru zonele de terasă? După ce veți citi aceste rânduri, veți înțelege ce investiție înțeleaptă sunt cu adevărat aceste uși.

Adevărul este că ușile glisante din sticlă vin la pachet cu o mulțime de beneficii pentru locuința ta. Sunt atât estetice, dar și funcționale, sporind în același timp și valoarea proprietății dvs. Și chiar vă vor economisi bani pe facturile de încălzire și răcire.

Sunteți gata să aflați mai multe? Atunci verificați aceste beneficii impresionante ale instalării ușilor glisante din sticlă pentru terasă.

Sunt cele mai estetice uși pentru terasa dvs.

Ușă glisantă din sticlă pentru terasă. Sursa: uswindow-door.com
Ușă glisantă din sticlă pentru terasă. Sursa: uswindow-door.com

Recunoaște: nicio ușă nu arată mai bine care duce spre terasa ta decât o ușă glisantă din sticlă. Este ca o fereastră decorativă extravagantă prin care poți trece.

Ușile glisante din sticlă schimbă complet felul în care te simți când ieși pe terasa ta. Pe de o parte, ai putea folosi o ușă care să arate la fel ca cea care duce în dulapul din hol. Pe de altă parte, ați putea folosi o poartă largă, din sticlă, care să ducă spre lumea de afară.

Sunt cele mai funcționale uși pentru terasa ta

Este plăcut să ai o poartă largă de acces la terasa ta pentru grătarele din curte și alte petreceri. La astfel de evenimente, mai mulți invitați vor intra și vor ieși printr-o singură ușă spre terasă. O ușă glisantă largă din sticlă îi va ajuta pe oaspeții dvs. să evite blocajele.

Și dacă doriți să aduceți o masă suplimentară afară pentru sandvișuri? Veți fi recunoscător pentru ușa largă și în acest caz.

De fapt, din acest motiv, ușile glisante din sticlă sunt un accesoriu util pentru casa ta, indiferent de locul în care le instalezi. Dacă aveți vreodată nevoie să mutați mobila în casă sau în afara acesteia, o ușă glisantă mare facilitează acest lucru.

Îți pun în evidență terasa în loc să o ascundă

În plus, de ce să pui toată mobila și decorul frumos de terasă afară doar pentru a le ascunde? Folosește o ușă glisantă din sticlă pentru terasa ta și o poți arăta oaspeților tăi din interior.

Sau, admirați-vă singur terasa oricând doriți. Este o priveliște mult mai frumoasă decât un perete solid.

Sunt mai sigure decât alte uși de terasă

Ușa glisantă din sticlă vă permite, de asemenea, să vă supravegheați copiii în timp ce se joacă afară. Iar încuietorile de pe aceste uși sunt adesea mai sigure decât ușile exterioare standard, care nu sunt glisante.

Sunt eficiente din punct de vedere energetic

Închidere terasă cu ușă glisanta
Închidere terasă cu ușă glisanta

Din punct de vedere tehnic, acest lucru depinde de tipul de sticlă din care este făcută ușa. Dar cu siguranță poți obține sticlă eficientă din punct de vedere energetic în ușa glisantă care izolează la fel de bine sau chiar mai bine decât un perete.

În plus, aceste uși se etanșează mult mai bine decât alte tipuri de uși. Cele mai multe uși au scurgeri de căldură chiar și atunci când sunt protejate corespunzător împotriva intemperiilor.

Atunci, temperatura interioară iese sau intră pe ușă, mai ales în zilele foarte calde sau foarte reci. Astfel, banii pe care îi cheltuiți pe încălzire și răcire ies și ei pe ușă. Mai exact, ați putea pierde până la 20% din aerul condiționat din cauza unor astfel de scurgeri.

Dar ușile glisante din sticlă previn scurgerile de aer mai bine decât alte uși. Acest lucru vă menține casa bine izolată în timpul celor mai extreme temperaturi ale anului, economisindu-vă bani în acest proces.

Sunteți gata să experimentați beneficiile ușilor glisante din sticlă pentru zonele de terasă?
Acum că știți, nu ratați! Și tu poți profita de aceste beneficii ale ușilor glisante din sticlă pentru zone de terasă.

Sperăm că ți-a plăcut articolul nostru. Nu rata celelalte articole de pe blog, așa că vezi ultimele noutăți AICI!

5/5 - (1 vote)